×

O nama

  1. naslovna
  2. O nama

Naš tim iskusnih strucnjaka, uz savremenu opremu i komforan, funkcionalan prostor, posvetice Vam punu pažnju i pružiti najbolju negu. Terapiju zasnivamo na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, klinicku sliku, želje i potrebe pojedinca, kako bi se obezbedio najbolji terapijski ishod. U okviru naših usluga izdvajamo rehabilitaciju povreda, rad sa sportistima, rad sa decom, lecenje bola u ledima i razlicite vrste masaža. Ordinacija Fizio se nalazi na Autokomandi u ulici Jove Ilića 21. u moderno opremljenom prostoru i o vama brinu fizioterapeuti, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa pacijentima, uz primenu najsavremenijih rehabilitacionih tehnika i opreme. Fizio je posvečene pružanju strucne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju i masažu.

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Fizio aktivno sarađuje sa specijalistima iz UDRUŽENJA ZA RAME I LAKAT SRBIJE. Fizio učestvuje na simpozijumima koje udruženje organizuje trudeći se da prati najnovija dostignuća u rehabilitaciji ramena i lakta kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

fizio tim

Žarko Stamenković

fizioterapeut

Jelena Mitić

fizioterapeut

Sanja Kovaćev

fizioterapeut

Fizio

Fizio je medicinska ustanova u kojoj privatni zdravstveni osiguranici mogu ostvariti pravo lečenja ,preko sledećih osiguravajućih društava